bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Samsung Galaxy S8: Samsung har taget mobilmarkedet med storm!

Galaxy S8 er udkommet, Yes!

Samsung galaxy S8 er i aften – kl. 17:00 dansk tid – blevet lanceret, og præsenteret i New York City, og telefonen har helt sikkert levet op til vores forventninger. De seneste uger er der blevet lækket flere og flere billeder af den nye Samsung Galaxy S8, men nu har vi den endelige telefon.

S8 er blevet udgivet i to udgaver. En Galaxy S8, og en storebror Galaxy S8 Plus. Begge udgaver er i edge, hvilket er en forandring i forhold til de tidligere produktlanceringer, hvor der har været en version med edge, og et billigere alternativ uden.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S8 – billeder er lækket

Nyt eksklusivt design

Som vi også har kunnet se på de mange lækkede billeder af den nye top-telefon, har Samsung i år valgt at bryde deres grænser, og lave et mere aflangt display som udnytter telefonens størrelse meget bedre. Galaxy S8’s skærm når næsten helt ud til kanterne på telefonen, og har fire buede hjørner som giver en utrolig minimalistisk, og meget anderledes oplevelse når du bruger telefonen. Skærmudnyttelsen ligger på hele 75% på begge de nye modeller.

Telefonen er udkommet i 5 forskellige farver, og det gælder både S8, og S8 Plus. S8 bliver tilgængelig i farverne: ‘Midnight Black, ‘Arctic Silver’, Maple Gold, ‘Coral Blue’ og ‘Orchid Gray’.

farver

Ingen home-knap

Samsung har valgt at placere deres fingerprint-scanner helt omme på bagsiden af telefonen, da der ikke længere er plads på fronten. Eftersom Samsung har valgt at lave en ultra tynd ramme på telefonen, er det ikke længere en mulighed at have fysiske knapper. De tre knapper hjem, menu og tilbage – som vi kender fra de tidligere modeller – er nu blevet softwareknapper, som er indbygget i skærmen.

Iris-scanner OG ansigtsgenkendelse

Eftersom Samsung har valgt at placere fingerprint-scanneren på bagsiden af den nye telefon, har de valgt også at have en supersmart iris-scanner som nemt kan skelne mellem forskellige øjne, og kun låse telefonen op når det er dine øjne som er i scannerens synsfelt.

Funktionen kunne også findes på den tidligere model, Samsung Note 7

Oven i det, har samsungt integreret en ny ansigtsgenkendelses-teknologi, som kan genkende dit ansigt, og låse din telefon op. Det eneste du skal gøre, er at holde din telefon op foran ansigtet, og Galaxy S8 vil automatisk låse op. Super smart!

USB-C

Samsung Galaxy S8, har ligesom de mange nye mobiler, vi fik præsenteret ved MWC 2017. USB-C er eksploderet på det seneste, og kan findes i de fleste nye telefoner, og computere. USB-teknologien kan blandt andet findes i Apples Macbook, og den nye Huawei P10.

USB-C

Meget intelligent assistent

Samsung er gået sammen med folkene bag Apples meget populære stemmestyrede assistent Siri, og har skabt en af de hid til mest intelligente stemmeassistenter. Bixby som er Samsungs assistent, har mange flere funktioner, og kan hjælpe dig i mange flere situationer end de tidligere stemmeassistenter kan, og har kunnet.

Bixby har sin egen fysiske knap på siden af telefonen, så den nemt kan tilgåes.

bixby

Pris

Prisen på Galaxy S8, er henholdsvis 6199 kroner for S8, og 6999 for S8 Plus. Mobilerne bliver sat til salg den 28. april 2017.

Specifikationer

Her kan du se en specifikationsliste, over Samsung Galaxy S8 (gælder både S8, og S8 Plus)

  • Skærm S8: 5,8″
  • Skærm S8 Plus: 6,2″
  • Opløsning: 2.960 x 1.440 pixels
  • Processor: Samsung Exynos 8895 (4 x 1,7 GHz + 4 x 2,5 GHz)
  • RAM: 4 GB
  • Lagerplads: 64 GB
  • Bagkamera: 12 MP
  • Frontkamera: 8 MP
  • Batteri S8: 3000 mAh
  • Batteri S8 Plus: 3500 mAh
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.