bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Samsung Galaxy S9: Dyr telefon med meget få nyheder

Så blev Galaxy S9 offentliggjort på MWC i Barcelona.

Selvom tæt på alle oplysninger og billeder af Samsung Galaxy S9, allerede var blevet lækket inden lanceringen, er det alligevel lidt sjovere at se telefonen og dens funktioner direkte, præsenteret af Samsung selv. Desværre ser vi ikke en ny revolutionerende mobiltelefon som vi gjorde med sidste års topmodel, men blot en opdatering af Galaxy S8. Når det er sagt er den nye mobiltelefon selvfølgelig et smukt nyt produkt på markedet, som nok skal blive revet af hylderne når vi kommer der til.

Samsung beholder designet

Vi kunne måske have forventet et redesign fra Samsungs side, men i år har de altså valgt at beholde deres velkendte design fra Galaxy S8, hvilket også er et ganske lækkert og meget stilfuldt design, med næsten kantløs skærm i siderne og meget tynd kant i top og bund.

The Camera. Reimagined.

Som slogannet siger, har Samsung i år virkelig ramt plet med en kæmpe opdatering af deres kamera. Både Galaxy S9 og S9+ har 12 megapixel kamera med uendelige muligheder. Begge mobiltelefoner kan ændre aperture mellem f/1.5 og f/2.4. S9+ har dobbeltkamera med mulighed for at ændre aperture på ét af dem. Det andet er låst på f/2.4, og tager utrolig gode portræt- og closeupbilleder.

Derudover er kameraet også udstyret med super slowmotion. Det vil sige at det nu er muligt at optage i 960 fps, som kan give nogle meget lækre videooptagelser.

Frontkameraet på de nye topmodeller har ikke ændret sig det store fra sidste års model, og er stadig et ganske udemærket kamera udstyret med 8 megapixel.

Ny og forbedret DeX-station og multitasking muligheder

Samsung Galaxy S9 giver dig masser af nye forbedrede multitaskingmuligheder som kan overføres til en storskærm når du tilslutter den nye DeX-station som giver dig mulighed for at bruge din telefon, ligesom en computer. Alle dine oplysninger og vinduer på Galaxy S9, bliver vist på skærmen med mulighed for at styre det helt ligesom du ville gøre hjemme foran computeren. Med Galaxy S9 og DeX-stationen har du altid en lille computer i lommen.

Animojis ala Samsung

Samsung er hoppet med på bølgen, og giver dig nu også mulighed for at lave animerede emojis på din Galaxy S9 eller S9+

Fingertrykslæser

Placeringen af fingeraftrykslæseren er denne gang placeret et meget mere hensigtsmæssigt sted i forhold til forrige års topmodel Galaxy S8. Der er nemlig ikke længere risko for at du kommer til at fedte kamera-linsen til når du benytter dig af fingeraftrykslæseren bag på telefonen.

Ny processor og batteri

Galaxy S9 og S9+ er blevet kraftigere og hurtigere med den nye Exynos 9810, som forøger telefonens hastighed med op til 20 procent. Ud over en kraftig processor har S9 4 GB RAM og S9+ har 6 GB.

Batteriet på S9 er udstyret med 3000 mAh, og S9+ med 3500. Opladning foregår via USB-C.

Pris

Prisen på Samsung Galaxy S9 og S9+ bliver henholdsvis 6699 kroner og 7499 kroner. Samsungs priser kan snart sammenlignes med Apples.

Alt i alt en lækker telefon, men ikke en stor opgradering fra forrige års model.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.