bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Samsung Galaxy S9 Plus: Dual-kamera i følge rygterne

De seneste rygter går på at Galaxy S9 Plus får dual-kamera

Det seneste stykke tid er mange rygter i forbindelse med den kommende Samsung Galaxy S9 blevet delt på de sociale medier. Specielt twitter.

I følge lækkede billeder, delt af den amerikanske mobil reporter Evan Blass skulle storebroren til Samsung Galaxy S9, nemlig den 6,2″ store S9 Plus have 2x 12 mpx kamera på bagsiden, hvilket er en kæmpe opdatering i sammenligning med forrige års model, Galaxy S8.

Evan Blass’s billeder kan ses nedenfor:

Mulighed for at ændre på kameraets aperture

I følge en artikel fra WinFuture skulle kameraet på begge telefoner have muligheden for at skifte mellem f/1.5 og f/2.4 aperture, som giver mange nye muligheder i forhold til hvilket motiv du tager. Det er dog kun hovedkameraet på S9 Plus som giver den mulighed. Det sekundære kamera er låst på f/2.4, og er lavet til zoom og portræt foto.

Super slow motion og skuffende 8 mpx front kamera

Derudover lyder nogle af rygterne på at både S9 og S9 Plus vil have 960 fps super slow motion. Dog  højst sandsynligt maks med 720p opløsning, da alt andet ikke ville give mening hvis der skal være plads til det på mobilen.

Front kameraet på begge nye mobiler er desværre stadig på 8 mpx, selvom et front kamera på 12 mpx ville være oplagt til den nye model.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.