bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Samsung er kommet på banen med hensyn til selvkørende biler

Techgiganten Samsung, har oplyst at de inden for kort tid vil begynde at teste selvkørende biler.

Samsung har som den første Sydkoreanske techproducent for nylig fået tilladelse til at teste deres selvkørende biler i Sydkorea. De har udmeldt at de i samarbejde med bilproducenten Hyundai, vil begynde at teste selvkørende biler – udstyret med Samsungs teknologi. Om alle Samsungs fremtidige biler vil blive produceret af Hyundai, er endnu uvist.

De første modeller vil blive udstyret med kameraer, sensorer og andet teknologisk udstyr som vil teste bilens evne til at navigere i alle vej- og vejrforhold.

LÆS OGSÅ: Uber lukker i Danmark: Læs Ubers besked til alle chauffører

Vi ved endnu ikke om Samsung har planer om at begynde at producere biler, om det blot er et eksperiment eller Samsung kun har til opgave at stå for teknologien. Dog har Samsung tidligere udmeldt, at de ikke vil springe ud som decideret bilproducent.

Idéen er, at Samsung’s teknologi-platform i fremtiden vil kunne implementeres i allerede eksisterende biler hvilket giver et kæmpe plus i Samsung’s bog. Konkurrenterne Google og Apple, satser begge på samme teknologi, men hvem der kommer til at ligge i front er endnu uvist.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.