bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Snips offline stemmeassistent: Nu kan du også snart snakke med din bil!

Den franske stemmeassistent, Snips forsøger sig nu også med stemmekontrol i biler.

Den privatlivs-fokuserede stemmekontrol ‘Snips‘ har nu været på markedet et stykke tid på engelsk, fransk, spansk og nu også på tysk. Firmaet kunne inden for en nær fremtid potentielt få meget stor indflydelse på vores forhold til stemmestyring.

Snips er meget fokuserede på vores privatliv. Stemmeassistenten kører 100% på den enhed du installerer det på. Din Raspberry Pi, Android eller Linuxenhed. Det vil sige at de informationer du giver Snips ikke bliver sendt ud i skyen og aldrig kommer i andres hænder. Derfor har du også mulighed for at snakke med stemmeassistenten Snips, selvom du ikke er på internettet eller har meget dårlig forbindelse.

Du kan selv programmere stemmeassistenen til at kunne de ting du har brug for. For eksempel kan Snips afspille musik på dit Sonos-anlæg, bestille varer, flybiletter, mad eller andet online, styre dit smarthome, tænde dit TV, fortælle vejret og meget meget mere. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser, hvor mulighederne er mere afgrænsede med de nuværende stemmeassistenter som Siri, Google Home og Alexa.

LÆS OGSÅ: Apple Homepod får dårlige anmeldelser

Snips i biler

Det smarte ved Snips, er at det kører offline, så det giver god mening at kunne bruge det i bilen. Du vil derfor kunne starte din GPS og afspille musik uden at være på internettet.

I deres demo kan du spørge en Snips-integreret bil om at ringe til en kontakt i din telefon eller spørge om vej. Bilproducenterne arbejder også på at integrere skræddersyede ‘wake-up words’ som for eksempel ‘Hey Toyota’ istedet for det standard ‘OK, Google’

Videoen nedenfor viser hele Snips-konceptet.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.