bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Spotify har planer om at udgive fysiske produkter: Måske en smart speaker?

Spotify har netop lagt et meget interessant job-opslag op på deres hjemmeside.

Spotify søger Operations manager. Rygterne siger at Spotify snart vil udgive deres første fysiske produkter. Hvad det kan være, kan vi kun gætte os til.

I deres joboplsag skriver de direkte, at de har planer om at udgive deres første hardware produkter. De søger en som som skal stå for produktion, salg og marketing i Stockholm. I deres jobopslag skriver de:

Du vil definere og administrere distribution, leverandører, logistik, generel udførelse og kundeservice for hardware produkterne. Du vil også samarbejde med partnere for at levere den optimale Spotify-oplevelse til millioner af brugere. Frem for alt vil dit arbejde påvirke måden verden oplever musik på.

Smart speaker?

Mange af rygterne går på, at Spotify vil producucere deres egen smart speaker ligesom Amazon Echo, Google Home, eller den nye knap så Spotify-venlige Apple Homepod.

LÆS OGSÅ: Apple Homepod får dårlige anmeldelser

Efter udgivelsen af den meget omtalte Apple Homepod, som er en Apple Music-højtaler, har Spotify muligvis set sig nødsaget til at lave deres egen udgave af en smart speaker. For selvom Spotify ligger nummer et i verden over betalte musiktjenester, kan deres største konkurrent, Apple Music hurtigt komme til at overhale dem.

Det bliver spændende at se hvad det bliver, og vi kan deværre kun gætte os til hvorvidt det bliver en smart speaker, et ur, hovedtelefoner eller noget helt fjerde.

Jobopslaget kan ses her.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.