bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Techtjek anbefaler: Hold styr på dine opgaver med denne gratis iPhone app!

Er du også ustruktureret, og mangler en god app som kan holde styr på alle dine opgaver, og aftaler? Så er du landet det rette sted!

Jottit

[Pris: Gratis]

jottitMed appen Jottit, kan du nemt og overskueligt holde styr på alle dine opgaver og notater. Appen samler nemlig alle dine såkaldte ‘tasks’, og notater og gør dem let tilgængeligt. Du kan i øvrigt få en besked når det er tid til at klare en opgave.

Appen er gratis, men det er muligt at tilkøbe et tillæg til appen som giver dig mulighed for at tilføje bogreoler så du kan organisere dine notesbøger, vælge temaer til dine checklister, ændre skrifttype og meget mere. Det er slet ikke en nødvendighed at betale for alle disse ekstra features. Appen kan sagtens nydes, og være til stor gavn uden man skal ud og bruge penge. Skulle det blive en fordel at tilkøbe features, koster det heldigvis så lidt som 16 kroner.

Jottit er en utrolig smuk app, med meget simple – men utrolig effektive muligheder. Det er nemt at tilføje en opgave. Det kan gøres i tre enkle trin: åbn appen, klik på ‘tasks’, skriv opgave og tilføj eventuelt en reminder ved at trække opgaven mod venstre. Så får du automatisk en besked når opgaven skal klares.

Appen kan anbefales til alle som føler sig ustrukturerede og har brug for en meget nem app som bare gør det den skal, uden nogle problemer. Appen kan bestemt ikke anbefales til folk som har brug for en masse features, indstillinger og muligheder.

Jeg har samlet en liste over de fordele der er ved appen:

  • Nemt og overskueligt
  • Gratis app
  • Flot app
  • Ingen problemer, eller umiddelbare fejl

87%
Fantastisk

Formidabel app

Appen er nem og overskuelig, med mulighed for få forbedringer. Derfor får den 4,5 stjerner i funktionalitet. Jottit er utrolig smuk. Derfor får den en klar 10/10 i design. Mulighederne i appen er få og derfor får appen kun 3,5 stjerner i features.

  • Design
  • Funktionalitet
  • Features
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.