bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Test: Marshall Major 3 Bluetooth vs. MID A.N.C.

Jeg har fået fornøjelsen af at teste to af Marshall's bedst sælgende høretelefoner.

Med priser på henholdsvis 1200 og 2200 kr, skulle man tro at der var en markant forskel på de to høretelefoner. Men er der nu også det?

Marshall Major 3 Bluetooth (DKK 1199,-)

Design og kvalitet

Så snart du tager disse hovedtelefoner i hånden kan du mærke at du har at gøre med et lækkert produkt. Alt ved disse hovedtelefoner oser af kvalitet. Marshall har finpudset deres Major serie og gjort hovedtelefonerne endnu lettere og endnu flottere end hidtil. Med det ikoniske retro-look og det læder-lignende design, er Marshall Major 3 nogle af de fedeste høretelefoner jeg har set. Der er intet ved disse høretelefoner som ikke er, og fremstår som kvalitet.

Disse hovedtelefoner er utrolig lette at have på og sidder overraskende behageligt på ørerne, også i længere tid ad gangen – selvom det er on-ear-hovedtelefoner. Ørepuderne er behagelige og bliver ikke svedige efter længere tid.

Lyd, funktioner og brugervenlighed

Lyden i Marhsall Major 3 er som udgangspunkt god. Det afhænger meget af hvad man kan lide at høre. Er du meget til dyb bas er disse høretelefoner måske ikke noget for dig. Lyden er meget alsidig og passer derfor perfekt til det meste musik. Bassen er udemærket, men lyden er meget klar.

Lyden bliver isoleret udemærket.

Med et lille rundt guld-joystick på siden af Marshall Major 3, kan du med forskellige bevægelser styre musikken. Hold nede for at tænde/slukke. Tryk en enkelt gang for at pause. Til højre og venstre for at skrifte sang, og op og ned for at styre volumen og dobbeltklik for at starte Google assistent eller Siri. Nemt og enkelt når man lige har fået de forskellige bevægelser ind under huden og har vænnet sig til at bruge dem. Dette giver et langt mere stilet look uden en masse knapper.

Høretelefonerne holder batteri i omkring et døgn. Nogle gange mere. Batteriet kan gå fra dødt til fuld opladet på omkring 3 timer.

Alt i alt et utrolig smukt par høretelefoner med et lækkert design og god lyd. Kvalitet i højeste klasse.

KØB HER – 840,-

Marshall MID A.N.C. (DKK 2199,-)

Design og kvalitet

Designet på dette sæt er utrolig gennemført. Flot design med noice-cancelling funktionen på den højre side af hovedtelefonerne, som er rød når funktionen er fra og guld når den er slået til. På venstre side sidder det velkendte lille guld-joystik hvorfra man kan styre både lydstyrke, bluetoothparring osv. på samme måde som beskrevet under Marshall Major 3.

Kopperne er betrukket med et læder-lignende stof og bøjlen er betrukket med et ruskindslook. Marshall’s branding er brugt i guld både på kopperne og på bøjlen. Et flot ekstra touch.

Hovedtelefonerne kommer i en flot æske med en fløjlsbetrukket inderside som skriger af eksklusivitet.

Lyd, funktioner og brugervenlighed

Lyden er næsten den samme som i Major 3. Er du ikke professionel, kan det være svært at høre forskel. Det er dog tydeligt at MID A.N.C. lyder bedre når de to hovedtelefoner sammenlignes. Lyden er lidt mere detaljeret når det gælder MID A.N.C, men det er ikke noget jeg synes man skal kaste 2200 kroner efter, hvis man er ligeglad med de andre fordele som det lidt dyrere par har.

Funktionerne på dette par ligner dem vi har på Major 3. Det lille smart joystik er også brugt her, og det er et stort plus. Det virker som en drøm.

Noice-cancelling funktionen, som er den der gør den store prisforskel, virker udemærket. Den hjælper med at dæmpe udefrakommende lyde når man gerne vil have fred. Det er muligt at dæmpe støjen fra bilen eller toget når du er på farten, men motorstøj og samtaler kan stadig høres trods den ellers smarte funktion. Udemærket funktion, men den kan ikke hamle op med de større brands på markedet.

Batteriet holder omtrent ligeså længe som Major 3. Altså omkring et døgn.

I forhold til den høje pris, er MID A.N.C. ikke noget at råbe hurra for. Udemærket headset til en alt for høj pris.

Efter denne test er det er tydeligt at MID A.N.C. har nogle fordele som Major 3 ikke har, men går du efter et almindeligt headset til hverdagsbrug som bare fungerer, har en god batterilevetid, ser fantastisk ud og har en god pris, ville jeg gå med Major 3.

KØB HER – 1399,-

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.