bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Tip: Sådan frigør du plads på din iPhone! (+ Bonus tip)

’Frigør plads på din iPhone’… Er du også træt af hele tiden at få en besked på din iPhone om at du skal frigøre plads? Det er så trættende hele tiden at skulle slette apps for at få mere plads på mobilen. I denne korte guide vil jeg vise dig, trin for trin hvordan du nemt og enkelt frigør mere plads på din iPhone, helt uden at skulle slette apps!

At frigøre plads på sin iPhone, kan godt være lidt tricky for nogle – men man behøver altså ikke være astrofysiker for at kunne være med. Denne guide er for alle.

Det skal lige siges, at man ikke behøver at følge alle trin. Hvis du føler at der er noget du ikke har lyst til at slette, eller gøre så er det helt okay at springe et trin eller to over.

Trin 1. Dan dig et overblik

Dan dig et overblik, og identificer hvor problemet er. Det kan du gøre ved at gå ind på ’Indstillinger’ > ’Generelt’ > ’iPhone lagringsplads’. Her kan du se hvor meget lagerplads du har brugt og hvilke apps som fylder mest. Den app der typisk ligger øverst er Fotos & Kamera, fordi billeder og især videoer fylder så meget. Hvis du er ligeglad med dine billeder, eller har en backup – så gå ind og slet alle dine billeder og videoer under ’Kamerarulle’, og så har du allerede frigjort en masse plads. Hvis du – som flertallet – ikke har lyst til at slette alle dine billeder kan du gå til trin 2.

Trin 2. Upload dine billeder til en sky (Bedste måde)

Upload dine billeder til en sky eller på engelsk, en ’Cloud’ og slet dem på telefonen bagefter (det er ikke nødvendigt at slette billederne på telefonen hvis du benytter icloud). Hvis du gerne vil gemme alle dine billeder et sikkert sted kan du tilmelde dig en af de mange cloudløsninger. Det kunne være Dropbox, Onedrive, Google Drive, iCloud, Creative Cloud eller noget helt sjette. I mit tilfælde bruger jeg iCloud, som er den nemmeste løsning for en Apple-bruger.

De fleste cloudløsninger giver dig 5-30 GB lagerplads i skyen gratis. Fylder dine filer eller billeder mere, skal du tilkøbe mere plads. Men 5 GB er i de fleste tilfælde nok, hvis du kun lagrer billeder.

Det er meget enkelt at overføre sine billeder til iCloud. Åbn indstillinger på din iPhone. Gå til ‘Konti og adgangskoder’ > ‘iCloud’ > ‘Fotos’ > Sørg for at ‘iCloud-fotobibliotek’ og ‘Overfør til Min fotostream’ er slået til. Nu er du good-to-go. Din iPhone vil nu automatisk uploade billeder og videoer til iCloud. Også når du bruger din telefon til noget andet.

Trin 3. Stream musik i stedet for at downloade det

En anden god måde at frigøre plads på, er ved at streame musik på Spotify, Apple Music eller en anden streamingtjeneste, i stedet for at downloade det.

Når du streamer musik, er musikken ikke lagret på din mobil, og optager derfor ikke unødvendig plads. Hvis du ikke har downloadet noget musik, kan du springe dette trin over.

Trin 4. Indstil din enhed til at slette gamle beskeder

 Et godt trick er også at indstille iPhonen så den automatisk sletter gamle beskeder.

Du kan slå funktionen til i ’Indstillinger’ > ’Beskeder’ > ’Behold beskeder’. Her kan du selv vælge hvor længe dine beskeder skal beholdes.

Hvis dine beskeder først er blevet slettet kan de IKKE findes igen.

BONUSTRICK HVIS DIN IPHONE ER LIDT LANGSOM

 Hvis din iPhone er begyndt at blive langsom, kan du med dette simple trick speede telefonen lidt op igen. Holde sluk knappen inde indtil selve sluk-skærmen bliver vist. Når sluk-skærmen er vist på din telefon skal du holde home-knappen inde indtil du er tilbage på din hjem-skærm. Så rydder den automatisk alle dine åbne apps op så din telefon ikke er ligeså sløv.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.