bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Top 10 gadgets til hjemmet – Se listen her

Se Top 10 gadgets til hjemmet lige her.

Går du også og lurer på nogle fede gadgets til hjemmet? Her har vi samlet en liste over de 10 fedeste gadgets til dit hjem!

10. Bose Mini SoundLink II

Bose SoundLink Mini II er et utrolig godt køb, hvis du skal have en lille, kompakt højtaler, som spiller forrygende godt, og oven i købet har et mega stilrent design. Prisen på Bose SoundLink Mini II er omkring 1500,- hvis du køber den herhjemme, men kun 1200 hvis du køber den på Amazon her.

 

9. Withings Body WIFI Badevægt

withings badevægt

Withings Body Wifi badevægt indsamler dine informationer, og bruger dem til at give dig en analyse af din krop når du træder op på badevægten. Alle dine tal, og informationer samles nemt og enkelt i en app, hvor du kan holde styr på dig selv og din krop. Withings har også lavet et smartwatch, som også indsamler data. Bland andet skridt. Badevægten kan findes til 660 kroner på Amazon her.

 

8. Oral-B SmartSeries 5000 Elektrisk Tandbørste

Oral-B Tandbørste

Okay, i get it. En smarttandbørste? Ja, jeg var også lidt skeptisk i starten, men faktisk giver Oral-B SmartSeries 5000 dig et meget bedre resultat når du børster tænder, og så kan du endda følge med på din mobil smatidig. Appen giver dig også mulighed for at tjekke nyheder, og vejret imens du børster tænder. Appen stopper automatisk tandbørsten når tiden er gået. Prisen ligger på ca. 700 kroner på Amazon.

 

7. Drop Kitchen Køkkenvægt

Drop vægt

Drop Køkkenvægten gør det nemt og overskueligt for dig at måle ingredienser af når du for eksempel skal bage. Vægten viser alle de informationer du skal bruge – på din tablet eller din smartphone. Men vægten følger der en app, men masser af opskrifter som kan kobles op til vægten. Vægten er lavet af silikone, hvilket gør den mere fleksibel og medgørlig. Prisen er ca. 1500 kroner på Amazon her.

 

6. PlayStation 4 Slim

PS4

Et absolut must hvis du, eller nogle i din husstand går op i spil, eller bare gerne vil have et sjovt alternativ til Disneysjov. Playstation 4, kan benyttes af alle, og du behøver ikke gå ud og købe spil, for det hele foregår over konsollen. Prisen er 2000 kroner for en 500 GB version. Den kan købes på Amazon her.

 

5. August Smart Lock

august

August Smart lock, giver dig mulighed for at låse din dør op ved hjælp af din smartphone. August er et meget dyrt, men også meget mere avanceret alternativ til Sesame – som stadig er en beta udgave. August kan installeres på de fleste døre. Prisen er i den lidt høje ende, og ligger på næsten 4000 kroner. August kan købes her.

LÆS OGSÅ: LÅS DIN DØR OP MED EN APP! – LÆS HVORDAN HER

LÆS OGSÅ: HER ER DE FEDESTE GADGETS SOM KAN TILKOBLES HOMEKIT!

 

4. Logitech Pop

Logitech pop, er en lille smartswitch som kobles op til dit internet. Switchen kan kontrollere flere af dine gadgets i hjemmet. Heriblandt Sonos og August – som jeg nævnte tidligere, og – bedst af alt – den kan styre dit Philips Hue, som jeg kommer ind på lidt længere nede. Logitech pop koster ca. 300 kroner alene. Den kan købes her, men der findes også en Logitech pop pakke, som også inkluderer en bridge, så du kan koble dine logitech pop’s sammen. Den kan købes til 1000 kroner her.

 

3. Google Chromecast

chromecast

På en tredjeplads kommer Google Chromecast, som jeg selv er kæmpe fan af. Chromecast kobles op til dit tv via HDMI, og så kan du ellers streame lige hvad du vil på dit tv, direkte fra din smartphone eller iPad. Chromecast virker både med Android, og iOS! Jeg kører selv iOS, og det fungere upåklageligt med Chromecast. Den findes i tre farver, som kan ses på billedet ovenfor. Chromecast koster ca. 350 kroner – hvilket er en meget lille sum penge, i forhold til hvad den kan. Den kan købes hos Elgiganten her.

 

2. Sonos Trådløs Højtaler

Sonos play1

Sonos er perfekt til dig som gerne vil have et virkelig luksuriøst lydanlægt i dit hjem. Sonos kobles op til din internet-forbindelse, så din mobil behøver ikke være i nærheden af dine højtalere for at spille i modsætning til Bose Soundlink Mini II – som er en bluetooth højtaler. Sonos findes i mange varianter og størrelser. Modellen på billedet her er en Sonos PLAY:1, som er den billigste udgave af højtalerne. Der findes også en PLAY:3, og en PLAY:5, som ligger i en højere prisklasse. Sonos PLAY:1 kan købes for 1600 kroner på Amazon her.

 

1. Philips Hue Trådløst LED-lys

Philips Hue

På førstepladsen kommer Philips Hue, som er det mest geniale lyssystem til hjemmet. Philips Hue gør det muligt for dig at kontrollere dit lys i hele dit hus kun ved hjælp af din smartphone. Det giver dig endda mulighed for at planlægge hvornår et bestemt lysmønster skal tænde eller slukke i løbet af dagen. Philips Hue virker også med Logitech Pop, som jeg nævnte længere oppe i artiklen. Alle kan bruge Philips Hue – og når det først er installeret, vil du aldrig have noget andet – selvom pærerne er en spids dyrere end de normale sparepærere. For et sæt med tre pærereog en bridge koster 1300 kroner. Selvom det lyder af meget – så er det PENGENE VÆRD! Sættet kan købes på Amazon lige her.

Jeg håber du fik noget ud af min lille inspirationsliste. Smid en kommentar, hvis du har noget fedt at sige 🙂

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.