bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Uber lukker i Danmark: Læs Ubers besked til alle chauffører

Er du glad for Uber? Nu er det slut.

Nu er det slut. Både for chauffører og rejsende. Uber lukker deres ellers utrolig populære app i Danmark, udelukkende på grund af den nye taxalov, som ikke tillader services som Uber.

Lukningen af appen, påvirker mere end 2000 uber-chauffører og i alt 300.000 brugere i Danmark. Appen er officielt lukket fra 18. april, hvorfra den vil være komplet uduelig. Indtil da kan den stadig benyttes.

Flere håber på at kunne få loven ændret så det igen kan være muligt at benytte den utrolig populære app i Danmark. Appen har nu eksisteret i 2,5 år, og det har været en fornøjelse af være en del af uber-fællesskabet for rigtig mange mennesker.

Uber sendte i forbindelse med lukningen af appen en mail ud til alle chauffører som så således ud:

Kære …

Vi beklager meget af meddele dig, at Uber lukker i Danmark tirsdag den 18. april kl. 12.00.

Vi ved, at din økonomi afhænger af Ubers app, og at denne nyhed kan komme som et chok. På grund af den kommende taxilov, har vi ikke haft andre muligheder end at lukke tjenesten.

Vi havde håbet, at den kommende taxilov ville tillade ny teknologi og give danskerne mulighed for at bruge privatbiler til kørselstjenester som Uber. Den foreslåede taxilov vil dog medføre strenge og forældede krav for chauffører som dig, der ønsker at bruge din egen bil til kørselstjenester som Uber.

Ubers førsteprioritet er at hjælpe chauffører, der bruger Uber, til at komme godt videre.

Vi vil gerne invitere dig til et informationsmøde i vores supportcenter i aften eller i morgen, hvor vi vil fortælle om vores beslutning og svare på de spørgsmål, du har. Der er to muligheder:

  • Tirsdag den 28/3 kl. 18:00
  • Onsdag den 29/3 kl. 18.00

Den kommende taxilov skal ændres, hvis Uber skal åbne i Danmark igen. Vi vil kæmpe for en ny taxilov, der tillader, at du og hundrede tusinder af andre danskere kan få gavn af de fordele, der følger med Uber.

Vi takker dig mange gange for din støtte og store indsats, der har bidraget til Uber’s success i København. I Danmark har 2.000 chauffører leveret prisvenlig og pålidelig transport til mere end 300.000 brugere gennem Uber.

Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.