bokep barat
www.xxx-in.pro
site amazing asian ride.

Vi anmelder: Elgato Eve Energy – Smart Plug

Jeg har været så heldig at få muligheden for at anmelde Elgato's smart plug. Nemlig Eve Energy.

Med Eve Energy har du mulighed for at fjernstyre og monitorere dine enheder. Det kan være alt fra en kaffemaskine til en lampe.

Når du modtager din Eve Energy er det første du ser, en utrolig smuk og veludført indpakning. Simpelt og enkelt. Åbn > Tag ud > Sæt i. Så nemt er det at sætte din Eve Energy op. Man behøver ikke være raketfysiker for at kunne sætte Eve Energy op og komme i gang med at kunne styre, automatisere og monitorere sine enheder og sit strømforbrug. Er du ny til smart homes og smart udstyr? Så er Eve Energy et rigtig godt sted at starte.

Jeg har både brugt min Eve Energy til fjernstyring af lamper, kaffemaskinen og radiatoren og det virker HVER GANG. Jeg har endnu ikke oplevet nogle problemer.

Med Eve Energy medfølger en app, hvor du – udover at kunne fjernbetjene dine tilkoblede enheder – kan monitorere dit strømforbrug og dine strømudgifter for netop din lampe eller din kaffemaskine. Meget smart. Men endnu smartere hvis du også benytter Apple Homekit, som kræver lidt mere at sætte op, men gør det hele så meget nemmere hvis du benytter Apples produkter i forvejen.

LÆS OGSÅ: Her Er De Fedeste Gadgets Som Kan Tilkobles Apple Homekit!

Vælger du også at bruge Apple Homekit, får du – udover at kunne styre Eve Energy i apples indbyggede Home-app – mulighed for at dele dit hjem, og samtidig alle dine andre fjernbetjente enheder fra andre brands såsom: pærer, sensorer, termostater, garageporte og meget meget mere.

Med en kombination af Apple Homekit/Eve App og Elgato Eve Energy kan du også automatisere dit smart-hjem og for eksempel få din radiator til at varme huset op så snart du kommer hjem.

Design og kvalitet

Både indpakning, præsentation og selve produktet er meget elegant, og veludført. Stikket er diskret og ikke grimt at se på når det sidder i væggen. Når det er sagt kan det hurtigt blive en smule klodset hvis du bruger store tunge ledninger for eksempel til radiatorer eller maskiner. Dette er dog ikke et problem så længe det bliver benyttet en smule skjult væk. Produktet er fremstillet af kvalitetsplast som vi kender det fra Apples opladere. Alt i alt smukt og holdbart.

Brugervenlighed og funktioner

Som sagt er Eve Energy meget nemt at sætte op, og selvom du eller dine gæster ikke har den store forstand på smart-udstyr eller app-teknologi, kan produktet sagtens benyttes alligevel. Der er nemlig installeret en lille kontakt på siden af stikket, hvilket gør det muligt at tænde og slukke for din enhed uden at bruge Eve App eller Apple Homekit.

Eve’s egen app er også meget brugervenlig og giver dig – ved hjælp af de 5 menupunkter i bunden -mulighed for at se et overblik over alle dine Eve gadgets, opsætte scener og rum og holde styr på dine strømomkosninger.

Pris og endelig vurdering

Eve Energy er et utrolig lækkert stykke legetøj for dig som ønsker at gøre dit hjem endnu smartere. Med en pris på 449,- kr, får du rigtig meget for pengene. Du finder simpelthen ikke en bedre smartplug end Eve Energy.

Alt i alt er produktet et rigtig godt køb som du ikke kommer til at fortryde.

 

92%
4,6 stjerner

Vurdering af Eve Energy

Eve Energy er et produkt proppet med features, uden at gøre det alt for svært at styre. Det kræver ikke meget gadget-erfaring for at kunne eje en Eve Energy. Disse ting er taget med i min endelige vurdering.

KØB
Produktet kan købes hos Gixmo.dk
  • Design
  • Kvalitet
  • Funktionalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
Hold dig opdateret!
Vil du være den første til at læse fremtidens artikler og nyheder på Techtjek? Så tilmeld dig her. Abonnenter vil modtage nyheder før alle andre.
Du kan til hver en tid afmelde. #GDPR
Du kan måske også lide

bokep barat
indianxnxx.pro
javmost masked restrained lesbo.